Senin, 01 September 2014

εργασία με πολύ άρρωσ

Παιδιατρική νοσηλευτική, ή στον τομέα της νοσηλευτικής που σχετίζεται με τη θεραπεία των παιδιών, είναι ένα εξειδικευμένο και μερικές φορές αγχωτική τομέα. Παιδιατρική νοσηλευτική δεν είναι για όλους. Πριν αποφασίσετε να ειδικεύονται στην παιδιατρική νοσηλευτική, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε μερικά από τα μειονεκτήματα στον τομέα, καθώς και τα οφέλη.

<β> Πώς μπορώ να γίνω ένα Pediatric Nurse; </ b>

Παιδιατρική νοσηλευτική δεν προσφέρεται ως μια ειδικότητα σε σχολή νοσοκόμων, έτσι ώστε η εκπαίδευση που λαμβάνουν οι νοσηλευτές παιδιατρικών έρχεται μέσα από τη δουλειά. Μερικά νοσοκομεία παρέχουν έναν προσανατολισμό για νοσοκόμες που ενδιαφέρονται για παιδιατρική νοσηλευτική. Η εκπαίδευση αυτή περιλαμβάνει την τάξη, καθώς και κλινική εκπαίδευση. Άλλα νοσοκομεία κάνουν όλα της εκπαίδευσής τους στο πάτωμα, το συνεταιρισμό την νέα παιδιατρική νοσοκόμα με έναν έμπειρο νοσηλευτή ως μέντορας. Ανεξάρτητα από το ποια μέθοδος χρησιμοποιείται στο νοσοκομείο όπου απασχολούνται, κανείς δεν περιμένει από εσάς να έρθει απευθείας από σχολή νοσοκόμων διατεθειμένοι να εργαστούν στην παιδιατρική χωρίς πρόσθετη εκπαίδευση.

Πέρα από την εκπαίδευση που θα λάβετε από το νοσοκομείο, δεν υπάρχει εξειδικευμένο μαθημάτων για νοσηλευτές οι οποίοι ενδιαφέρονται να γίνουν παιδιατρική νοσοκόμες. Η American Heart Association προσφέρει ένα μάθημα Παιδιατρική Προηγμένη Υποστήριξη της Ζωής, και ο Σύλλογος Νοσηλευτών έκτακτης ανάγκης προσφέρει την Επείγουσα Νοσηλευτική Παιδιατρική γκολφ. Υπάρχει, επίσης, η Εταιρεία Παιδιατρικής Νοσηλευτές, ένας επαγγελματικός σύλλογος για εκείνους στον τομέα. Αφού έχετε λάβει ειδική εκπαίδευση στην παιδιατρική νοσηλευτική, μπορεί να θέλετε να λάβει το πιστοποιητικό Certified Παιδιατρική Νοσηλευτική, η οποία είναι διαθέσιμη από τις εξετάσεις.

<β> Μπορώ Θέλετε να γίνετε Pediatric Nurse; </ b>

Ενώ αυτά τα γεγονότα αντιμετωπίσουν το ποσό της κατάρτισης που εμπλέκονται στην παιδιατρική νοσηλευτική, δεν εξηγούν το συναισθηματικό φορτίο της εργασίας ως παιδιατρική νοσοκόμα. Επειδή παιδιατρική νοσοκόμες εργάζονται αποκλειστικά με εκείνους κάτω των δεκαοκτώ ετών, μπορεί να είναι μια δύσκολη δουλειά. Δουλεύοντας με τους νέους ασθενείς που είναι πολύ άρρωστοι είναι αγχωτικό. Όχι μόνο πρέπει να ασχοληθεί με τον ασθενή σας, αλλά και οι γονείς, καθώς και. Είναι μια δουλειά που μπορεί να είναι ικανοποιητική, αλλά αποστράγγιση καθώς και. Για εκείνους που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με τα παιδιά, βοηθά να κατανοήσουμε τι εμπλέκεται.

Ορισμένοι τύποι της παιδιατρικής νοσηλευτικής είναι λιγότερο αγχωτική από τους άλλους. Εργασία στην αίθουσα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου παίδων θα παρέχουν μια καλή συμφωνία της ποικιλίας στην ημέρα σας, και οι περισσότεροι ασθενείς υποφέρουν από τις περικοπές, σπασμένα κόκκαλα και άλλοι τραυματισμοί που, ενώ τρομακτικό, είναι ιδιαίτερα θεραπεύσιμη. Εργάζεται ως παιδιατρική νοσοκόμα στη μονάδα ογκολογίας, από την άλλη πλευρά, είναι ένα πολύ δύσκολο έργο. Η μέρα με τη μέρα την έκθεση σε εξαιρετικά άρρωστα παιδιά και αλλόφρονες γονείς απαιτούν ένα ξεχωριστό πρόσωπο για να εκτελέσει αυτή τη δουλειά. Μια άλλη πρόκληση που πολλοί άνθρωποι έχουν με την εργασία γύρω από παιδιατρικούς ασθενείς που είναι πολύ άρρωστοι είναι ότι τα παιδιά που ξοδεύουν τόσο πολύ χρόνο στο νοσοκομείο γίνει κοντά σε επιστάτες τους, και το αντίστροφο ισχύει επίσης. Ένα παιδί στην ογκολογική μονάδα μπορεί να είναι εκεί για εβδομάδες σε ένα χρόνο, ή να έρθουν σε αρκετές φορές την εβδομάδα. Αυτό δημιουργεί μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ του ασθενούς και η νοσοκόμα, η οποία, εάν ο ασθενής δεν επιβιώσει, είναι πολύ επώδυνη.

Για εκείνους που μπορεί να λειτουργήσει ως παιδιατρική νοσοκόμα με πολύ άρρωστοι ασθενείς, η εργασία μπορεί να είναι πολύ ανταμείβοντας. Οι χαρές της βλέποντας ένα παιδί να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να πάρει για να επιστρέψουν στο σχολείο, δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιαδήποτε άλλη κατάσταση, και ο δεσμός που έχετε αναπτύξει με τους νεαρούς ασθενείς σας είναι ανεκτίμητη.

Για να προσδιορίσετε αν είναι κατάλληλοι να εργαστούν ως παιδιατρική νοσοκόμα, βοηθά να γνωρίζει πολύ μόνος. Είστε εύκολα αναστατωμένος; Μήπως βλέπουμε άλλους ανθρώπους λυπημένος ή φοβισμένοι είστε αναστατωμένος; Αν ναι, παιδιατρική νοσηλευτική μπορεί να μην είναι η καλύτερη πορεία της σταδιοδρομίας σας. Αν θέλετε να εργαστείτε με τα παιδιά, αλλά ανησυχούν ότι μπορεί να μην είναι άνετη εργασία με πολύ άρρωστα παιδιά, να εξετάσει μια σταδιοδρομία ως παιδιατρική νοσοκόμα στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης ή χειρουργείο. Σε αυτά τα μέρη που είναι εκτεθειμένα σε λιγότερο ασθένεια και δεν είστε γύρω από τα ίδια τα παιδιά για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

<b> Κάντε Παιδιατρική Νοσηλευτική δουλειά για σας </ b>

Εάν επιλέξετε να γίνει ένα νοσοκόμων, υπάρχει μια ποικιλία από τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να μειώσετε το άγχος της δουλειάς σας. Η τακτική άσκηση και η υγιεινή διατροφή και να συμβάλει σε μια γενική αίσθηση της ευημερίας. Είναι επίσης σημαντικό να αναπτυχθεί μια άτυπη ομάδα υποστήριξης φίλων ή μελών της οικογένειας που μπορείτε να μιλήσετε για το άγχος της ημέρας σας. Ένας άλλος τρόπος για να μειωθεί το στρες που εμπλέκονται στην παιδιατρική νοσηλευτική είναι να περιστρέφεται σε άλλες μονάδες. Αφιερώστε λίγο χρόνο στην παιδιατρική μονάδα εντατικής θεραπείας, και στη συνέχεια να προχωρήσουμε στο χειρουργείο. Δεν κάνει μόνο αυτό σας δώσει μια συναισθηματική διάλειμμα, αλλά σας παρέχει με μια καλά στρογγυλεμένη σύνολο ικανοτήτων.

ή. Συζητήστε με άλλου

Το πεδίο καριέρα του paralegals άρχισε να αναπτύσσεται στις Ηνωμένες Πολιτείες στη δεκαετία του 1960 και του 1970 οι δικηγόροι άρχισαν να προσλαμβάνουν τους βοηθούς για να τους βοηθήσει με την εργασία χαρτί, διερεύνηση υπόθεσης και γενικών καθηκόντων. Καθώς όλο και περισσότεροι δικηγόροι άρχισαν να προσλαμβάνουν νομική βοήθεια, το American Bar Association σχηματίστηκε τη μόνιμη επιτροπή για τη νομική συνδρομή για να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το πρότυπο της paralegal - σχέση δικηγόρου, κατευθυντήριες γραμμές για την απασχόληση και τα άλλα καθήκοντα που σχετίζονται με την paralegal, ή νομικό σύμβουλο. Η εν λόγω επιτροπή συστάθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και σήμερα αποτελείται από δύο δικηγόρους και επαγγελματίες paralegals. Το American Bar Association προσφέρει ένα πρόγραμμα πιστοποίησης για τα ιδρύματα που παρέχουν μαθήματα διδασκαλίας paralegal που δίνει στον δικηγορικό σύλλογο τη δυνατότητα να θέσει τα πρότυπα στον τομέα της εκπαίδευσης των νομικών βοηθών.

Υπάρχουν αρκετές μεγάλες εθνικές επαγγελματικές οργανώσεις για paralegals στις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτός από την εκπροσώπηση τους στο American Bar Association. Ορισμένες από αυτές τις οργανώσεις έχουν βοήθησε να διαμορφώσει το πεδίο καριέρα του paralegal, ή νομικό σύμβουλο.

Δύο επαγγελματικές οργανώσεις, η Εθνική Ένωση των Νομικών Βοηθοί (NALA) και η Εθνική Ομοσπονδία Ενώσεων Paralegal (NFPA), μαζί αντιπροσωπεύουν πάνω από 30.000 paralegals σε όλη την ΗΠΑ Οι οργανώσεις, ενώ και οι δύο εργάζονται για να εξυπηρετούν το επάγγελμα paralegal, ήταν ανταγωνιστική κατά τον καθορισμό η γλώσσα που συμβάλλει στη διαμόρφωση του επαγγέλματος. Η NFPA προτιμά τη χρήση της λέξης paralegal ενώ NALA προτιμά τον όρο νομικό σύμβουλο.

Η Αμερικανική Ένωση για την Paralegal Εκπαίδευση (AAfPE) είναι μια οργάνωση των ιδρυμάτων και των εκπαιδευτικών των paralegal προγράμματα εκπαίδευσης. Η οργάνωση αγωνίζεται για τη συνοχή των κανόνων paralegal εκπαίδευση.

Μια νέα οργάνωση για paralegals ξεκίνησε το 2003 και γρήγορα άρχισε τη θέσπιση προτύπων στον νομικό σύμβουλο τομέα. Η αμερικανική Συμμαχία των Paralegals εξυπηρετεί άτομα. Τα μέλη της αμερικανικής συμμαχίας των Paralegals απαιτείται να πληρούν ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές για εκπαιδευτική εμπειρία ή την εργασία, προκειμένου να είναι μέλος της ψηφοφορίας. Η οργάνωση ήταν η πρώτη εθνική οργάνωση για paralegals να συμμετάσχουν στον καθορισμό των ελάχιστων εκπαιδευτικά πρότυπα και τις κατευθυντήριες γραμμές.

Εάν είστε paralegal ελπίζουν να κερδίσουν συμμετοχή σε εθνική επαγγελματική οργάνωση, κάνετε κάποια έρευνα για να δούμε τι είδους ενώσεις είναι τυπικό για την περιοχή σας. Οι εθνικοί οργανισμοί θα έχουν πιθανότατα κατάσταση και περιφερειακές ομάδες συνάντηση στην περιοχή σας, ή μια κοντινή περιοχή. Συζητήστε με άλλους paralegals στην περιοχή σας για να δείτε αν έχουν επαγγελματική συμμετοχή σε μία από αυτές τις οργανώσεις. Ρωτήστε σχετικά με τα οφέλη και την επαγγελματική εκπαίδευση για την ανάπτυξη οι οργανώσεις προσφέρουν.

Αν είναι μόνο εισέρχεται σε μια καριέρα ως ένα paralegal ή μόλις τώρα αρχίζει την κατάρτιση για μια τέτοια καριέρα, να δούμε αν η επαγγελματική ένταξη μπορεί να σας βοηθήσει στα σχέδιά της σταδιοδρομίας σας. Ίσως μια οργάνωση που προσφέρει διάφορες δικτύωσης ή ειδοποίηση εργασίας πίνακες εργασίας θα είναι επωφελής σε κάποιον που επιδιώκουν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο. Η ιδιότητα του μέλους θα μπορούσε να είναι σαν να έχεις ένα εμπιστευτικές τράβηγμα για σας. Επίσης, αν είστε φοιτητής σχεδιάζει να διεισδύσει στην paralegal πεδίο, μια εθνική οργάνωση θα μπορούσε να είναι σε θέση να σας συνδέω με υποτροφία ή άλλα οικονομικά στοιχεία βραβείο για να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την εκπαίδευσή σας. Επικοινωνήστε με όλες τις οργανώσεις paralegal μπορείτε να βρείτε για να δείτε αν έχουν ειδικές πληροφορίες που μπορεί να σας βοηθήσει στο δρόμο σας σε νομική σταδιοδρομία σας.

Αυτό το άρθρο μπορεί να αναπαραχθεί μόνο στο σύνολό του.

αθήματα πιστοπ

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μια paralegal (ή νομικό βοηθό) δεν είναι ένα επάγγελμα με άδεια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ενώ μερικοί paralegals αρχικά έλαβε την επαγγελματική κατάρτιση, όταν ήρθε το επάγγελμα στην ύπαρξη μέσα της δεκαετίας του 1960 και του 1970, περισσότεροι άνθρωποι που εισέρχονται στο πεδίο σήμερα το κάνουν με την πιστοποίηση. Η πιστοποίηση είναι προαιρετική, δεν αποτελεί προϋπόθεση για να είναι ένα paralegal. Ωστόσο, μια paralegal με την πιστοποίηση και την ειδική εκπαίδευση είναι γενικά καλύτερα προετοιμασμένοι για την προώθηση και θα ξεχωρίζουν σε ένα πεδίο των υποψηφίων που θα μπορούσαν να καλύψουν τις πιο πιθανό προσόντα, αλλά οι οποίοι δεν έχουν πιστοποιηθεί.

Για να πιστοποιηθεί ως ένα paralegal ή νομικό σύμβουλο (οι όροι χρησιμοποιούνται εναλλακτικά), πρέπει κανείς να περάσει μια δοκιμή από μία από τις πολλές οργανώσεις paralegal. Πιστοποίηση για paralegals είναι λίγο σαν αυτό των δικηγόρων. Ακριβώς επειδή ένας δικηγόρος περνάει νομική σχολή δεν άτομό δικηγόρος κάνει. Θα πρέπει πρώτα να περάσει το τεστ. Η ίδια κατάσταση ισχύει και για paralegals. Ολοκλήρωση του προγράμματος πιστοποίησης δεν κάνει ένα πιστοποιημένο paralegal. Είναι επιτυχία στις εξετάσεις έξοδο που εκδίδει αυτό το πιστοποιητικό.

Εκτός από την είσοδό τους στο χώρο, ως πιστοποιημένο paralegal, οι περισσότεροι από τους επαγγελματίες νομικούς βοηθός του σήμερα επιλέγουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους ως μια συνεχής διαδικασία. Κάποιοι θέλουν να αναπτύξουν ειδικά συγκεκριμένους τομείς της εργασίας τους - σαν να λαμβάνει πρόσθετη εκπαίδευση στο εμπορικό δίκαιο, το ποινικό δίκαιο, τον προγραμματισμό κτημάτων, κ.λπ.

Όταν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα πιστοποιητικό είτε να αρχίσουν ή να συνεχίσουν την εκπαίδευσή του paralegal τομέα, θα πρέπει να εξαλείψουμε αυτά τα προγράμματα που δεν είναι κατάλληλο για εσάς. Υπάρχουν αρκετά προγράμματα εκεί έξω. Μερικοί λένε ότι έχουν εγκριθεί από ή συμβατή με το American Bar Association. Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξετε είναι να επικοινωνήσετε με τον δικηγορικό σύλλογο στην κατάσταση σας. Ενημερώστε τον εκπρόσωπο του δικηγορικού συλλόγου που αναζητούν πληροφορίες σχετικά είτε εισέρχονται στο πεδίο ή συνεχή επαγγελματική πιστοποίηση ανάπτυξη και να ζητήσει για τις παραπομπές του προγράμματος. Ενώ τα περισσότερα κράτη μέλη δεν απαιτούν πιστοποίηση για τους ανθρώπους να είναι ένα paralegal, δικηγορικό σύλλογο του κράτους θα είναι σε θέση να σας συνδέω με κάποια από τις οργανώσεις και τα προγράμματα που δεν αναγνωρίζουν ως αξιόπιστες.

Αν ψάχνετε σε διάφορα online μαθήματα πιστοποίησης ή μαθήματα δι 'αλληλογραφίας, επικοινωνήστε με το γραφείο σας κατάσταση γενικού εισαγγελέα και Better Business Bureau για να δείτε εάν έχουν οποιεσδήποτε καταγγελίες έχουν κατατεθεί για το ίδρυμα που προσφέρουν τα μαθήματα. Δικηγορικό σύλλογο του κράτους θα είναι μια άλλη καλή πηγή πληροφοριών, καθώς και.

Ενώ επιλέγοντας την επιλογή σας της μελέτης για την πιστοποίηση paralegal μπορεί να πάρει κάποιο legwork αρχικά, θα πληρώσει μακριά για σας στο μέλλον. Εκτός αυτού, η έρευνα που κάνετε, όπως κάνετε αναζήτηση για πληροφορίες πιστοποίησης θα σας προετοιμάσει καλύτερα για τους τύπους της έρευνας μπορείτε να καταλήξετε επιδόσεις ως νομικό σύμβουλο. Επιπλέον, αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά έξοδα και μαράζι στο μέλλον. Τίποτα δεν θα ήταν χειρότερο από ό, τι "ολοκλήρωση" ενός προγράμματος κατάρτισης paralegal μόνο για να ανακαλύψει ότι η πιστοποίηση της δεν αναγνωρίζεται ευρέως και μετά την έξοδο και την ώρα, μπορείτε ουσιαστικά δεν έχουν τίποτα να αποδείξουν.

Αυτό το άρθρο μπορεί να αναπαραχθεί μόνο στο σύνολό του.

άν ιστοσελίδες που καταβάλλονται

Καταβάλλονται απευθείας σύνδεση προγράμματα έρευνας είναι μια πολύ νέα ιδέα για να κερδίσετε χρήματα από την εργασία από το σπίτι, στην άνεση του δικού του χρόνου, του τόπου του και ο ρυθμός της εργασίας. Αυτή η έννοια είναι ο πιο ιδανικός τρόπος εργασίας για τις μητέρες που έχουν αλιευθεί μεταξύ τη φροντίδα των παιδιών και την ίδια στιγμή που δεν θέλουν να θυσιάσουν την καριέρα τους. Αυτό είναι επίσης κατάλληλο για τους εργαζόμενους που θέλουν να κάνουν ένα επιπλέον εισόδημα και για τους φοιτητές που έχουν την ανάγκη να κερδίσουν, ενώ μαθαίνουν.

Πρώτα πρέπει να καταλάβουμε τι σημαίνει μια online έρευνα.jual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah  Για να κατανοήσουμε την έννοια, ας δούμε για να τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά.

Σήμερα, οι περισσότερες από τις εταιρείες να επενδύσουν πολλά χρήματα για να μάθετε τι οι καταναλωτές σκέφτονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Έτσι ώστε, ανάλογα με τις ανάγκες τους και τις επιθυμίες των καταναλωτών μπορούν να τροποποιήσουν και να κάνει τα προϊόντα φτάσουν στον καθένα και σε κάθε νοικοκυριό των καταναλωτών. Ακριβώς με τη διαφήμιση των εταιριών εκπαιδεύσει μόνο για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, αλλά πώς θα ξέρουν τη γνώμη για τους καταναλωτές; Αυτή η πολύτιμη συμβολή είναι δυνατή μόνο μέσω της σε απευθείας σύνδεση έρευνες, όπου οι καταναλωτές δίνουν άμεση ανατροφοδότηση και τις προτιμήσεις τους για τις εταιρείες έρευνας αγοράς και με τη σειρά τους στις αντίστοιχες εταιρείες.

Αυτά τα γεγονότα κάνουν αυτό το έργο έννοια πολύ καλά τόσο μεταξύ των επιχειρήσεων και των καταναλωτών, που δίνουν πολύτιμες γνώμη τους σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Αν και μπορεί να φαίνεται σαν μια πολύ απλή ιδέα, όμως, είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο, το οποίο βοηθά στη λήψη αποφάσεων. Είναι επικερδής για ένα συνηθισμένο άτομο, επειδή αυτός που δίνει την πολύτιμη γνώμη του ή της πληρώνεται για την ανατροφοδότηση. Είναι διασκεδαστικό να συνεργαστεί στο Διαδίκτυο και επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε έξτρα εισόδημα στον ελεύθερο χρόνο τους.

Ξεκινώντας για να πάρει απευθείας σύνδεση έρευνες είναι πολύ εύκολο, καθώς θα πρέπει να εγγραφείτε με ένα online εταιρεία ερευνών που θα σας δώσει τις έρευνες ανάλογα με τα δεδομένα που παρέχονται από εσάς κατά τη στιγμή της εγγραφής. Marketing εταιρείες έρευνας θα πάρει τη γνώμη σας για διάφορα θέματα, ενώ την ενοποίηση των πληροφοριών και την παροχή των σχετικών πληροφοριών στους πελάτες τους (επιχειρήσεις). Αυτές οι έρευνες στοχεύουν είτε στη βελτίωση των υφιστάμενων προϊόντων και υπηρεσιών ώστε να είναι πιο κατάλληλο για τους καταναλωτές ή να βοηθά στην εισαγωγή ενός νέου προϊόντος ή υπηρεσίας, όπως απαιτείται από τον καταναλωτή.

Τα περισσότερα από τα δωρεάν ιστοσελίδες που καταβάλλονται σε απευθείας σύνδεση έρευνα είναι ελεύθερες να ενταχθούν τα οποία προσφέρουν είτε την πληρωμή σε μετρητά, άμεσα ή βραβείο σημεία τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν μετά από μια κόψει το σήμα για τα μετρητά ή τα δώρα. Μόλις συνδεθούν οι εταιρείες έρευνας αγοράς παρέχει το άτομο με έρευνες, οι οποίες θα πρέπει να κοινοποιούνται μέσω e-mail. Καλό είναι να ενταχθούν όσες πληρωμένες περιοχές ερευνών όπως κάθε χώρο της έρευνας θα παράσχει ένα μέγιστο από 4 -5 έρευνες μήνα. Να κολλήσει επάνω σε ένα δικτυακό τόπο της έρευνας θα περιορίσει τη δυνατότητα να κερδίζουν. Επίσης, υπάρχουν πολλοί οργανισμοί έρευνας ψεύτικο αγοράς που έχουν τεθεί αυτό το χώρο, που απαιτούν μια προκαταβολή τέλους για την ένταξη ως μέλος, αλλά κατάφωρα αποτυγχάνουν να εξαργυρώσετε τα χρήματα μετά την ολοκλήρωση των καταβάλλονται απευθείας σύνδεση έρευνες. Έτσι, μέγιστη προσοχή πρέπει να ληφθεί για να βρείτε τα φημισμένα ιστοσελίδες online έρευνα. Παρά το γεγονός ότι, υπάρχουν μια σειρά από online sites έρευνας, τα οποία παρέχουν ευκαιρίες διεθνώς, έχει βρεθεί ότι η επωφελήθηκαν περισσότερο είναι οι άνθρωποι με καταγωγή από τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Καλώς ήρθατε όλοι στον κόσμο του σε απευθείας σύνδεση πληρωμένες έρευνες ...