Senin, 01 September 2014

ή. Συζητήστε με άλλου

Το πεδίο καριέρα του paralegals άρχισε να αναπτύσσεται στις Ηνωμένες Πολιτείες στη δεκαετία του 1960 και του 1970 οι δικηγόροι άρχισαν να προσλαμβάνουν τους βοηθούς για να τους βοηθήσει με την εργασία χαρτί, διερεύνηση υπόθεσης και γενικών καθηκόντων. Καθώς όλο και περισσότεροι δικηγόροι άρχισαν να προσλαμβάνουν νομική βοήθεια, το American Bar Association σχηματίστηκε τη μόνιμη επιτροπή για τη νομική συνδρομή για να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε το πρότυπο της paralegal - σχέση δικηγόρου, κατευθυντήριες γραμμές για την απασχόληση και τα άλλα καθήκοντα που σχετίζονται με την paralegal, ή νομικό σύμβουλο. Η εν λόγω επιτροπή συστάθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και σήμερα αποτελείται από δύο δικηγόρους και επαγγελματίες paralegals. Το American Bar Association προσφέρει ένα πρόγραμμα πιστοποίησης για τα ιδρύματα που παρέχουν μαθήματα διδασκαλίας paralegal που δίνει στον δικηγορικό σύλλογο τη δυνατότητα να θέσει τα πρότυπα στον τομέα της εκπαίδευσης των νομικών βοηθών.

Υπάρχουν αρκετές μεγάλες εθνικές επαγγελματικές οργανώσεις για paralegals στις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτός από την εκπροσώπηση τους στο American Bar Association. Ορισμένες από αυτές τις οργανώσεις έχουν βοήθησε να διαμορφώσει το πεδίο καριέρα του paralegal, ή νομικό σύμβουλο.

Δύο επαγγελματικές οργανώσεις, η Εθνική Ένωση των Νομικών Βοηθοί (NALA) και η Εθνική Ομοσπονδία Ενώσεων Paralegal (NFPA), μαζί αντιπροσωπεύουν πάνω από 30.000 paralegals σε όλη την ΗΠΑ Οι οργανώσεις, ενώ και οι δύο εργάζονται για να εξυπηρετούν το επάγγελμα paralegal, ήταν ανταγωνιστική κατά τον καθορισμό η γλώσσα που συμβάλλει στη διαμόρφωση του επαγγέλματος. Η NFPA προτιμά τη χρήση της λέξης paralegal ενώ NALA προτιμά τον όρο νομικό σύμβουλο.

Η Αμερικανική Ένωση για την Paralegal Εκπαίδευση (AAfPE) είναι μια οργάνωση των ιδρυμάτων και των εκπαιδευτικών των paralegal προγράμματα εκπαίδευσης. Η οργάνωση αγωνίζεται για τη συνοχή των κανόνων paralegal εκπαίδευση.

Μια νέα οργάνωση για paralegals ξεκίνησε το 2003 και γρήγορα άρχισε τη θέσπιση προτύπων στον νομικό σύμβουλο τομέα. Η αμερικανική Συμμαχία των Paralegals εξυπηρετεί άτομα. Τα μέλη της αμερικανικής συμμαχίας των Paralegals απαιτείται να πληρούν ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές για εκπαιδευτική εμπειρία ή την εργασία, προκειμένου να είναι μέλος της ψηφοφορίας. Η οργάνωση ήταν η πρώτη εθνική οργάνωση για paralegals να συμμετάσχουν στον καθορισμό των ελάχιστων εκπαιδευτικά πρότυπα και τις κατευθυντήριες γραμμές.

Εάν είστε paralegal ελπίζουν να κερδίσουν συμμετοχή σε εθνική επαγγελματική οργάνωση, κάνετε κάποια έρευνα για να δούμε τι είδους ενώσεις είναι τυπικό για την περιοχή σας. Οι εθνικοί οργανισμοί θα έχουν πιθανότατα κατάσταση και περιφερειακές ομάδες συνάντηση στην περιοχή σας, ή μια κοντινή περιοχή. Συζητήστε με άλλους paralegals στην περιοχή σας για να δείτε αν έχουν επαγγελματική συμμετοχή σε μία από αυτές τις οργανώσεις. Ρωτήστε σχετικά με τα οφέλη και την επαγγελματική εκπαίδευση για την ανάπτυξη οι οργανώσεις προσφέρουν.

Αν είναι μόνο εισέρχεται σε μια καριέρα ως ένα paralegal ή μόλις τώρα αρχίζει την κατάρτιση για μια τέτοια καριέρα, να δούμε αν η επαγγελματική ένταξη μπορεί να σας βοηθήσει στα σχέδιά της σταδιοδρομίας σας. Ίσως μια οργάνωση που προσφέρει διάφορες δικτύωσης ή ειδοποίηση εργασίας πίνακες εργασίας θα είναι επωφελής σε κάποιον που επιδιώκουν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο. Η ιδιότητα του μέλους θα μπορούσε να είναι σαν να έχεις ένα εμπιστευτικές τράβηγμα για σας. Επίσης, αν είστε φοιτητής σχεδιάζει να διεισδύσει στην paralegal πεδίο, μια εθνική οργάνωση θα μπορούσε να είναι σε θέση να σας συνδέω με υποτροφία ή άλλα οικονομικά στοιχεία βραβείο για να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε την εκπαίδευσή σας. Επικοινωνήστε με όλες τις οργανώσεις paralegal μπορείτε να βρείτε για να δείτε αν έχουν ειδικές πληροφορίες που μπορεί να σας βοηθήσει στο δρόμο σας σε νομική σταδιοδρομία σας.

Αυτό το άρθρο μπορεί να αναπαραχθεί μόνο στο σύνολό του.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar