Senin, 01 September 2014

αθήματα πιστοπ

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μια paralegal (ή νομικό βοηθό) δεν είναι ένα επάγγελμα με άδεια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ενώ μερικοί paralegals αρχικά έλαβε την επαγγελματική κατάρτιση, όταν ήρθε το επάγγελμα στην ύπαρξη μέσα της δεκαετίας του 1960 και του 1970, περισσότεροι άνθρωποι που εισέρχονται στο πεδίο σήμερα το κάνουν με την πιστοποίηση. Η πιστοποίηση είναι προαιρετική, δεν αποτελεί προϋπόθεση για να είναι ένα paralegal. Ωστόσο, μια paralegal με την πιστοποίηση και την ειδική εκπαίδευση είναι γενικά καλύτερα προετοιμασμένοι για την προώθηση και θα ξεχωρίζουν σε ένα πεδίο των υποψηφίων που θα μπορούσαν να καλύψουν τις πιο πιθανό προσόντα, αλλά οι οποίοι δεν έχουν πιστοποιηθεί.

Για να πιστοποιηθεί ως ένα paralegal ή νομικό σύμβουλο (οι όροι χρησιμοποιούνται εναλλακτικά), πρέπει κανείς να περάσει μια δοκιμή από μία από τις πολλές οργανώσεις paralegal. Πιστοποίηση για paralegals είναι λίγο σαν αυτό των δικηγόρων. Ακριβώς επειδή ένας δικηγόρος περνάει νομική σχολή δεν άτομό δικηγόρος κάνει. Θα πρέπει πρώτα να περάσει το τεστ. Η ίδια κατάσταση ισχύει και για paralegals. Ολοκλήρωση του προγράμματος πιστοποίησης δεν κάνει ένα πιστοποιημένο paralegal. Είναι επιτυχία στις εξετάσεις έξοδο που εκδίδει αυτό το πιστοποιητικό.

Εκτός από την είσοδό τους στο χώρο, ως πιστοποιημένο paralegal, οι περισσότεροι από τους επαγγελματίες νομικούς βοηθός του σήμερα επιλέγουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους ως μια συνεχής διαδικασία. Κάποιοι θέλουν να αναπτύξουν ειδικά συγκεκριμένους τομείς της εργασίας τους - σαν να λαμβάνει πρόσθετη εκπαίδευση στο εμπορικό δίκαιο, το ποινικό δίκαιο, τον προγραμματισμό κτημάτων, κ.λπ.

Όταν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα πιστοποιητικό είτε να αρχίσουν ή να συνεχίσουν την εκπαίδευσή του paralegal τομέα, θα πρέπει να εξαλείψουμε αυτά τα προγράμματα που δεν είναι κατάλληλο για εσάς. Υπάρχουν αρκετά προγράμματα εκεί έξω. Μερικοί λένε ότι έχουν εγκριθεί από ή συμβατή με το American Bar Association. Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξετε είναι να επικοινωνήσετε με τον δικηγορικό σύλλογο στην κατάσταση σας. Ενημερώστε τον εκπρόσωπο του δικηγορικού συλλόγου που αναζητούν πληροφορίες σχετικά είτε εισέρχονται στο πεδίο ή συνεχή επαγγελματική πιστοποίηση ανάπτυξη και να ζητήσει για τις παραπομπές του προγράμματος. Ενώ τα περισσότερα κράτη μέλη δεν απαιτούν πιστοποίηση για τους ανθρώπους να είναι ένα paralegal, δικηγορικό σύλλογο του κράτους θα είναι σε θέση να σας συνδέω με κάποια από τις οργανώσεις και τα προγράμματα που δεν αναγνωρίζουν ως αξιόπιστες.

Αν ψάχνετε σε διάφορα online μαθήματα πιστοποίησης ή μαθήματα δι 'αλληλογραφίας, επικοινωνήστε με το γραφείο σας κατάσταση γενικού εισαγγελέα και Better Business Bureau για να δείτε εάν έχουν οποιεσδήποτε καταγγελίες έχουν κατατεθεί για το ίδρυμα που προσφέρουν τα μαθήματα. Δικηγορικό σύλλογο του κράτους θα είναι μια άλλη καλή πηγή πληροφοριών, καθώς και.

Ενώ επιλέγοντας την επιλογή σας της μελέτης για την πιστοποίηση paralegal μπορεί να πάρει κάποιο legwork αρχικά, θα πληρώσει μακριά για σας στο μέλλον. Εκτός αυτού, η έρευνα που κάνετε, όπως κάνετε αναζήτηση για πληροφορίες πιστοποίησης θα σας προετοιμάσει καλύτερα για τους τύπους της έρευνας μπορείτε να καταλήξετε επιδόσεις ως νομικό σύμβουλο. Επιπλέον, αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά έξοδα και μαράζι στο μέλλον. Τίποτα δεν θα ήταν χειρότερο από ό, τι "ολοκλήρωση" ενός προγράμματος κατάρτισης paralegal μόνο για να ανακαλύψει ότι η πιστοποίηση της δεν αναγνωρίζεται ευρέως και μετά την έξοδο και την ώρα, μπορείτε ουσιαστικά δεν έχουν τίποτα να αποδείξουν.

Αυτό το άρθρο μπορεί να αναπαραχθεί μόνο στο σύνολό του.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar