Senin, 01 September 2014

εργασία με πολύ άρρωσ

Παιδιατρική νοσηλευτική, ή στον τομέα της νοσηλευτικής που σχετίζεται με τη θεραπεία των παιδιών, είναι ένα εξειδικευμένο και μερικές φορές αγχωτική τομέα. Παιδιατρική νοσηλευτική δεν είναι για όλους. Πριν αποφασίσετε να ειδικεύονται στην παιδιατρική νοσηλευτική, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε μερικά από τα μειονεκτήματα στον τομέα, καθώς και τα οφέλη.

<β> Πώς μπορώ να γίνω ένα Pediatric Nurse; </ b>

Παιδιατρική νοσηλευτική δεν προσφέρεται ως μια ειδικότητα σε σχολή νοσοκόμων, έτσι ώστε η εκπαίδευση που λαμβάνουν οι νοσηλευτές παιδιατρικών έρχεται μέσα από τη δουλειά. Μερικά νοσοκομεία παρέχουν έναν προσανατολισμό για νοσοκόμες που ενδιαφέρονται για παιδιατρική νοσηλευτική. Η εκπαίδευση αυτή περιλαμβάνει την τάξη, καθώς και κλινική εκπαίδευση. Άλλα νοσοκομεία κάνουν όλα της εκπαίδευσής τους στο πάτωμα, το συνεταιρισμό την νέα παιδιατρική νοσοκόμα με έναν έμπειρο νοσηλευτή ως μέντορας. Ανεξάρτητα από το ποια μέθοδος χρησιμοποιείται στο νοσοκομείο όπου απασχολούνται, κανείς δεν περιμένει από εσάς να έρθει απευθείας από σχολή νοσοκόμων διατεθειμένοι να εργαστούν στην παιδιατρική χωρίς πρόσθετη εκπαίδευση.

Πέρα από την εκπαίδευση που θα λάβετε από το νοσοκομείο, δεν υπάρχει εξειδικευμένο μαθημάτων για νοσηλευτές οι οποίοι ενδιαφέρονται να γίνουν παιδιατρική νοσοκόμες. Η American Heart Association προσφέρει ένα μάθημα Παιδιατρική Προηγμένη Υποστήριξη της Ζωής, και ο Σύλλογος Νοσηλευτών έκτακτης ανάγκης προσφέρει την Επείγουσα Νοσηλευτική Παιδιατρική γκολφ. Υπάρχει, επίσης, η Εταιρεία Παιδιατρικής Νοσηλευτές, ένας επαγγελματικός σύλλογος για εκείνους στον τομέα. Αφού έχετε λάβει ειδική εκπαίδευση στην παιδιατρική νοσηλευτική, μπορεί να θέλετε να λάβει το πιστοποιητικό Certified Παιδιατρική Νοσηλευτική, η οποία είναι διαθέσιμη από τις εξετάσεις.

<β> Μπορώ Θέλετε να γίνετε Pediatric Nurse; </ b>

Ενώ αυτά τα γεγονότα αντιμετωπίσουν το ποσό της κατάρτισης που εμπλέκονται στην παιδιατρική νοσηλευτική, δεν εξηγούν το συναισθηματικό φορτίο της εργασίας ως παιδιατρική νοσοκόμα. Επειδή παιδιατρική νοσοκόμες εργάζονται αποκλειστικά με εκείνους κάτω των δεκαοκτώ ετών, μπορεί να είναι μια δύσκολη δουλειά. Δουλεύοντας με τους νέους ασθενείς που είναι πολύ άρρωστοι είναι αγχωτικό. Όχι μόνο πρέπει να ασχοληθεί με τον ασθενή σας, αλλά και οι γονείς, καθώς και. Είναι μια δουλειά που μπορεί να είναι ικανοποιητική, αλλά αποστράγγιση καθώς και. Για εκείνους που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με τα παιδιά, βοηθά να κατανοήσουμε τι εμπλέκεται.

Ορισμένοι τύποι της παιδιατρικής νοσηλευτικής είναι λιγότερο αγχωτική από τους άλλους. Εργασία στην αίθουσα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου παίδων θα παρέχουν μια καλή συμφωνία της ποικιλίας στην ημέρα σας, και οι περισσότεροι ασθενείς υποφέρουν από τις περικοπές, σπασμένα κόκκαλα και άλλοι τραυματισμοί που, ενώ τρομακτικό, είναι ιδιαίτερα θεραπεύσιμη. Εργάζεται ως παιδιατρική νοσοκόμα στη μονάδα ογκολογίας, από την άλλη πλευρά, είναι ένα πολύ δύσκολο έργο. Η μέρα με τη μέρα την έκθεση σε εξαιρετικά άρρωστα παιδιά και αλλόφρονες γονείς απαιτούν ένα ξεχωριστό πρόσωπο για να εκτελέσει αυτή τη δουλειά. Μια άλλη πρόκληση που πολλοί άνθρωποι έχουν με την εργασία γύρω από παιδιατρικούς ασθενείς που είναι πολύ άρρωστοι είναι ότι τα παιδιά που ξοδεύουν τόσο πολύ χρόνο στο νοσοκομείο γίνει κοντά σε επιστάτες τους, και το αντίστροφο ισχύει επίσης. Ένα παιδί στην ογκολογική μονάδα μπορεί να είναι εκεί για εβδομάδες σε ένα χρόνο, ή να έρθουν σε αρκετές φορές την εβδομάδα. Αυτό δημιουργεί μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ του ασθενούς και η νοσοκόμα, η οποία, εάν ο ασθενής δεν επιβιώσει, είναι πολύ επώδυνη.

Για εκείνους που μπορεί να λειτουργήσει ως παιδιατρική νοσοκόμα με πολύ άρρωστοι ασθενείς, η εργασία μπορεί να είναι πολύ ανταμείβοντας. Οι χαρές της βλέποντας ένα παιδί να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να πάρει για να επιστρέψουν στο σχολείο, δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιαδήποτε άλλη κατάσταση, και ο δεσμός που έχετε αναπτύξει με τους νεαρούς ασθενείς σας είναι ανεκτίμητη.

Για να προσδιορίσετε αν είναι κατάλληλοι να εργαστούν ως παιδιατρική νοσοκόμα, βοηθά να γνωρίζει πολύ μόνος. Είστε εύκολα αναστατωμένος; Μήπως βλέπουμε άλλους ανθρώπους λυπημένος ή φοβισμένοι είστε αναστατωμένος; Αν ναι, παιδιατρική νοσηλευτική μπορεί να μην είναι η καλύτερη πορεία της σταδιοδρομίας σας. Αν θέλετε να εργαστείτε με τα παιδιά, αλλά ανησυχούν ότι μπορεί να μην είναι άνετη εργασία με πολύ άρρωστα παιδιά, να εξετάσει μια σταδιοδρομία ως παιδιατρική νοσοκόμα στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης ή χειρουργείο. Σε αυτά τα μέρη που είναι εκτεθειμένα σε λιγότερο ασθένεια και δεν είστε γύρω από τα ίδια τα παιδιά για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

<b> Κάντε Παιδιατρική Νοσηλευτική δουλειά για σας </ b>

Εάν επιλέξετε να γίνει ένα νοσοκόμων, υπάρχει μια ποικιλία από τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να μειώσετε το άγχος της δουλειάς σας. Η τακτική άσκηση και η υγιεινή διατροφή και να συμβάλει σε μια γενική αίσθηση της ευημερίας. Είναι επίσης σημαντικό να αναπτυχθεί μια άτυπη ομάδα υποστήριξης φίλων ή μελών της οικογένειας που μπορείτε να μιλήσετε για το άγχος της ημέρας σας. Ένας άλλος τρόπος για να μειωθεί το στρες που εμπλέκονται στην παιδιατρική νοσηλευτική είναι να περιστρέφεται σε άλλες μονάδες. Αφιερώστε λίγο χρόνο στην παιδιατρική μονάδα εντατικής θεραπείας, και στη συνέχεια να προχωρήσουμε στο χειρουργείο. Δεν κάνει μόνο αυτό σας δώσει μια συναισθηματική διάλειμμα, αλλά σας παρέχει με μια καλά στρογγυλεμένη σύνολο ικανοτήτων.

1 komentar:

  1. Η μαρτυρία μου Γεια σε όλους. Είμαι εδώ για να καταθέσω πώς πήρα το δάνειο μου από τον κ. Μπέντζαμιν αφού υπέβαλα αίτηση αρκετές φορές από διάφορους δανειστές δανείων που υποσχέθηκαν να βοηθήσουν, αλλά δεν μου έδωσαν ποτέ το δάνειο. Μέχρι που ένας φίλος μου με εισήγαγε στον κ. Benjamin Lee υποσχέθηκε να με βοηθήσει και πράγματι το έκανε όπως υποσχέθηκε χωρίς καμία καθυστέρηση. Ποτέ δεν πίστευα ότι υπάρχουν ακόμα αξιόπιστοι δανειστές δανείων μέχρι που συνάντησα τον κ. Benjamin Lee, ο οποίος πράγματι βοήθησε το δάνειο και άλλαξε την πεποίθησή μου. Δεν ξέρω αν χρειάζεστε με κανέναν τρόπο ένα γνήσιο και επείγον δάνειο, Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον κ. Benjamin μέσω του WhatsApp +1-989-394-3740 και το email του: 247officedept@gmail.com ευχαριστώ.

    BalasHapus